woensdag 3 maart 2021

Coronawet.....???

 

Even heel kort, ik vroeg mij plotseling af hoe het kan dat we niets meer hebben gehoord over de coronawet, die op 1 december 2020 is ingegaan en voor 3 maanden geldig zou zijn, dus tot 1 maart jl.
Is erover gedebatteerd??? Is er een stemming geweest??? Is mij dit ontgaan??? Of is dit stilzwijgend verlengd???

O ja, wél het nieuws, o.a. dat "onze"prinses Alexia in Wales zal gaan studeren, na de zomer. Het is maar dat u het even weet. Terwijl de meerderheid van de nederlandse jeugd het met online onderwijs moet doen, gaat deze jonge dame naar een kostschool om wijzer te worden.
Hoe zit het ook al weer met die kroon (en kruis) op de stoelen van de Tweede Kamer?!
Er gaat (toch) niets boven Oranje......??? O jawel, de kerk......nóg ongrijpbaarder, nóg sluwer.....
Want, waar staan de kerken nu? Laten zij een kritisch geluid horen? Een écht daadkrachtige houding? Nee....veel online diensten en tevoren tickets bestellen, voor het bijwonen van een kerkdienst.....

En natuurlijk meende de burgemeester van Emmen, waar Klazienaveen onder valt, niets anders te kunnen doen dan de actie van de winkeliers, die hun winkels op 2 maart openden, niets anders doen, dan de winkeliers sommeren hun zaak weer te sluiten.
Want....de burgemeester staat onder de kroon, hij heeft het beleid ondertekend, dat we ALLEMAAL in dienst staan van het koningshuis. Zou hij de actie hebben toegelaten, dan staat ZIJN baan op de tocht, dan kan hij vertrekken.

Maar terug naar de tijdelijke corona wet, die zal wel stilzwijgend zijn beeindigd.....want, de overheid heeft het toch goed met ons voor???

Leefse!

Aaltje.




Geen opmerkingen:

Een reactie posten