donderdag 18 juni 2015

Napoleon en de "Slag van Media"



Wat de MSM zoal niet als meningsvorming ons voorhoudt, werd 16 juni j.l. in het programma "Een vandaag", weer eens gedemonstreerd tijdens een terugblik op de Slag bij Waterloo, 200 jaar geleden in het programma "Een vandaag".
Het taalgebruik was zodanig door de ingehuurde zogenaamde deskundigen, dat het, voor wie zich werkelijk in het leven en werken van Napoleon Bonaparte heeft verdiept, meer dan ergerlijk is.
Het beeld van een oorlogszuchtige dictator werd weer eens van stal gehaald.
Geen woord er over, dat Napoleon de oorlogen vrijwel alle, zijn opgedrongen.
Niets wordt verteld, dat hij er in is geluisd door de Engelsen en verraden door de Tsaar, die zijn oren liet hangen naar de Kerk. Overal waar de heerschappij van Napoleon kwam, werden de levensomstandigheden van de bevolking beter. Geen woord daarover!
Dat Napoleon de Joden burgerrechten heeft verleend, dat hij als één van de eersten, misschien wel als enige, zijn manschappen aan zijn kant had en dat hij in 1800 vrijwel unaniem door het Franse volk als hun leider is gekozen..... Niets!
Ja, hij heeft werkelijk inhoud gegeven aan: Vrijheid, Gelijkheid en Broederschap!
Hij is door de samenwerkende Europese monarchieën en de Kerk in een val gelokt en wij krijgen door onze media een volledig vals beeld voorgeschoteld.
En last but not least, hij is met een aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid, vermoord!
SCHANDALIG!!!

Leefse
Aleke.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten