zaterdag 23 mei 2015

Zingen en voor de rest..... mond dicht!








Eurovisie Songfestival, 23 mei 2015.

Meningen, kritiek, voorspellingen, dit alles hoort blijkbaar bij de voorpret van het grote Songfestival. Gaat het niet over de jurk van Trijntje Oosterhuis, dan zijn het wel de uitlatingen van de Zweedse deelnemer Måns Zelmerlöw, die blijkbaar in het verleden heeft gezegd, dat het homo zijn tegennatuurlijk is. Mis is het. Het hele mediacircus rolt over de zanger heen en van schrik, of omdat hij mee wil blijven doen, heeft hij zijn excuses aangeboden..... Sorry, het spijt me, had ik niet mogen zeggen, had ik niet zo bedoeld!

Wat is dat toch, dat je niets meer over homoseksualiteit mag zeggen? Zodra je daar vragen over hebt, word je bestempeld als homohater  of homofoob of wat dan ook.
Sinds Conchita Wurst ( symbolische betekenis is "onbevlekt ontvangen" en schelpje en wurst is wel duidelijk zo), is dit versterkt.
Wat is er gaande?
De houding van Rusland is natuurlijk helemaal olie op het vuur, voor de westerse media. Bij de Wereldkampioenschappen in Moskou, een paar jaar geleden, moest de Russische kampioene polsstokhoogspringen, Jelena Isinbajeva, zich verantwoorden, omdat zij had verklaard achter de homowetgeving van Rusland te zijn. Ook zij heeft haar verklaring later (noodgedwongen?), moeten verzachten. Want met haar weloverwogen uitlating, had zij toch bewezen, dat Rusland tegen homoseksualiteit is?
Nee, Rusland is niet tegen homo's, maar tegen de hysterische houding van het Westen, die zich naar mijn idee van homo propaganda bedient.
Homo's verdienen hun rechten, gelijke rechten, net als ieder ander mens. Punt uit!!!
Je mag blijkbaar geen mening meer hebben, of laat staan vragen stellen, over het normaal vinden van homoseksualiteit.
Als homoseksualiteit binnen kloosters, vier keer zoveel voorkomt als daarbuiten, dan geeft dat te denken.
In deze gogogo maatschappij moet je in die vaart meegaan. Maar ik moet de eerste vader nog tegenkomen, die de vlag uitsteekt als zijn zoon "uit de kast komt".
Als je vroeger "links" was, was je vóór homorechten, "rechts" heeft zich hiervan meester gemaakt en gebruikt het voor homo PROPAGANDA!
Wim Kan, de conferencier, zei jaren geleden al: "Er heerst een neiging om te ver te gaan".

Wat ga ik vanavond doen? Misschien pianospelen, zingen...."Those were the days my friend", oorspronkelijk een Russische melodie! En misschien...... toch even naar het songfestival kijken, want ik blijf ook altijd nog een beetje nieuwsgierig!


                             

Een fijne avond gewenst!

Leefse
Aleke

Geen opmerkingen:

Een reactie posten