dinsdag 5 mei 2015

Napoleon en 5 mei


5 mei, Bevrijdingsdag in Nederland!?

5 mei 1821 sterfdag Napoleon Bonaparte!

Hebben deze twee data iets met elkaar te maken? 
Op 5 mei 1821 kwam er een einde aan het lijden van één van de grootste mannen uit de Europese geschiedenis: Napoleon Bonaparte. Voor de machthebbers, de adel en de kerk, was dít een bevrijding.
Tja en wat heeft 5 mei in Nederland nu te betekenen, zult u vragen.
Voor mij persoonlijk steeds minder, omdat de wereld onderweg lijkt te zijn naar de door G.W. Bush gewilde New World Order.
Napoleon, vergiftigd door de monarchen en de Kerk. De officiële doodsoorzaak is allang niet meer te verkopen voor wie zich langdurig en intensief met deze materie bezighoudt. De Franse Revolutie, waar Napoleon de belichaming van werd en door vrijwel de hele Franse bevolking in 1800 als alleenheerser erkend, wordt in de geschiedenis nog te vaak als een moordzuchtig monster voorgesteld. Hij hield rekening en toonde respect voor bijvoorbeeld de Islam en gaf de Joden burgerrechten. 
Nu beleven we, dat nadat het communisme en socialisme op de schroothoop van de geschiedenis zijn gegooid en na de val van de Berlijnse Muur en daarmee de Hereniging van Duitsland, Amerika weer een vijand nodig heeft.
Tussen twee haakjes, Michail Gorbatsjov heeft de Koude Oorlog niet laten ontaarden in een "Hete Oorlog" en werden hij en Helmut Kohl het eens over de "Wiedervereinigung".
Steeds meer wordt begrepen, dat het zeer waarschijnlijk is, dat het hele verhaal over 9/11 een "valse vlag", een "false flag" gebeuren is geweest, om een vijand te creëren. 
Het gelijkheidsideaal, u weet wel, één van die leuzen van de Franse Revolutie:
Vrijheid, Gelijkheid, Broederschap, dit gelijkheidsideaal, waar idealiter het socialisme mee samenvalt, is niet langer de vijand, maar een Geloof (de Islam).
Het gaat zogenaamd om vrijheid en democratie, door de Amerikanen zo prachtig belichaamd in de afgelopen 50 jaar met hun steun aan fascistische dictaturen in Zuid Amerika. Dit Amerika, zaait nu overal in Noord Afrika, met Europese steun, onrust, wat zeg ik..... verstoort ALLES en vluchtelingen stromen naar Europa. 
De rol van Israël komt niet ter sprake. Terwijl dit land een open gevangenis exploiteert, met ongeveer 2 miljoen gevangenen. Ook hier speelt GELOOF een grote rol. 
Ons aller Geert Wilders spint er garen bij.
Nog even en Europa is één groot Armenhuis en roepen wij straks, Europeanen, naar de wereldleiding: 'Zo kan het niet langer..... Doe er wat aan!' Ja en dan wordt uit de chaos de Nieuwe Wereld Orde gecreëerd. Met een nieuwe A.H. Nee, niet Albert Heijn (die past wel op z'n kleintjes) en wij allen worden weer slaven, net als in de Griekse Oudheid.

Leefse
Aleke.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten