zondag 27 juni 2021

Afbraak.....???!!!


Bij ons in de buurt wordt een goed pand gesloopt, een pand dat tot voor een paar jaar geleden een verzorgingtehuis was. 
Weg tehuis, alles plat, en wat komt er voor in de plaats? Een appartementencomplex waarvan de goedkoopste woning vanaf ruim 1 miljoen euro te koop zal zijn, de prijzen variëren van 1 tot 3 miljoen.

Dat kan dus allemaal, blijkbaar. 
Er zijn een paar wakkere mensen die allang hebben begrepen, dat er nogal wat zaken niet kloppen, dus wat volgt: een rechtszaak!

Afbreken en opbouwen, niet voor de gewone man, maar voor de zogenaamde welgestelden, die blijbaar geld hebben om dit te betalen, of een hypotheek krijgen. 
Geen woningbouw voor sociale huurders, nee, voor de zogenaamde elite "klein-elite (klein-burgerdom).

Deze situatie doet mij sterk denken aan wat er nu wereldwijd gaande is: agenda 2030/ De Great Reset.
Alles afbreken en opnieuw beginnen, zodat we allemaal arm zijn, geen bezit zullen hebben, een gezond leefklimaat, vegetariër/veganisten zijn, gemodificeerd kunstvlees, Monsanto producten eten enz.
Wat zullen we gelukkig zijn, aangesloten aan 5G, niet meer zelf denkend, er wordt voor ons gedacht, laat dat maar aan de financiële Elite over (zij zullen zich voeden met het allerbeste vlees, groenten, spijzen) .

Nee, ik ben niet somber, zie graag de waarheid onder ogen en laat me dan ook geen zand in de ogen strooien doordat we nu geen kapjes hoeven te dragen, op vakantie kunnen met prik, EK voetbal, fietsrondes in Frankrijk, brood en spelen dus, enz. Nee, dat alles zal van korte duur zijn, niet blijvend. De bevolking mag even redelijk vrij spelen, zoals de koeien na de winter voor het eerst de wei in mogen, mits ze maar binnen de omheining blijven. Mits wij maar 1,5 meter afstand houden en ondertussen is het demissionaire kabinet ons nog steeds de baas.

De tv hier in huis is inmiddels weggestopt, geen vergif meer van de media die het niet goed met ons voor hebben.
Wel veel doen wat opbouwt! 
Zo ook, het volgende filmpje.
In maart j.l. had ik geschreven niet te stemmen. Dus óók niet op Forum voor Democratie.
Maar deze week kwam mij dit filmpje van FvD onder ogen. Let op het begrip: slavernij!


De Gezond Verstand krant komt volgende week weer uit met no.19, maar alvast een voorproefje hier uit van Karel van Wolferen:

Luister vooral ook naar de eerste ruim 6 minuten, waarin hij het scenario neerlegt over de komende tijd en het gevaar van de klasse A lijst.

De korte duidelijke columns van emeritus hoogleraar immunulogie Pierre Capel zijn zeer verhelderend, waaronder dit filmpje over wat het Spike eiwit dat in het vaccin zit, met het lichaam doet.


En dan.....mocht je overwegen een appartement te kopen van pak weg 2, 3 miljoen, luister dan eens naar de lezing van Mr. Sven Hulleman, misschien dat het je op andere gedachten brengt, want: zodra je een hypotheek hebt, ben je eigendom van de Bank en wat is een Bank eigenlijk, wat is geld????
Over slavernij gesproken!


Have a good day en.....

Baudet schaart Napoleon in het lijstje van massamoordenaars als Hitler en Stalin, hieruit blijkt zijn tekort aan historische kennis en vergist hij zich. Ik wil in dit verband in deze zomer/vrije/speeltijd, juist deze treffende, wijze woorden van Napoleon aanhalen:
"DE MOOISTE OVERWINNINGEN ZIJN DE OVERWINNINGEN OP ONWETENDHEID". 
Ga op onderzoek uit!!! Zoek kennis!!! Dit helpt om de somberheid, verslagenheid te overstijgen!

Leefse!
Aaltje.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten